Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Το PFLP χαιρετίζει την νίκη του συντρόφου Μπιλάλ Καγιέντ

Πηγή: pflp.ps/english 24 Αυγούστου 2016

Το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης ανακοίνωσε την αναστολή της απεργίας πείνας του συντρόφου Μπιλάλ Καγιέντ, μετά από συμφωνία που επιτεύχθηκε και καθορίζει την ημερομηνία που σταματάει η διοικητική κράτηση χωρίς να ανανεωθεί, σταματάει η απομόνωση του και επιτρέπει τις επισκέψεις από την οικογένεια του.
Το Μέτωπο δηλώνει ότι πρόκειται για νίκη του συντρόφου Μπιλάλ, των συντρόφων του και του κινήματος κρατουμένων και αποτελεί σημαντικό κατόρθωμα για τον παλαιστινιακό λαό και ήττα των σιωνιστών δεσμοφυλάκων που απέτυχαν στις προσπάθειες τους να καταστείλουν τον σύντροφο Μπιλάλ και να τον θέσουν σε επ’ αόριστον κράτηση.
Το Μέτωπο καλεί τις μάζες του παλαιστινιακού λαού μέσα κι έξω από την Παλαιστίνη να βγουν στους δρόμους και τις πλατείες για να γιορτάσουν αυτή τη νίκη, στην Πλατεία του Άγνωστου Στρατιώτη στη Γάζα την Πέμπτη στις 11:00 και στη Ραμάλα στον Πύργο του Ρολογιού την Πέμπτη 11:00 με 13:00.
Το Μέτωπο σημειώνει πως λεπτομέρειες της συμφωνίας θα ανακοινωθούν αύριο (25 Αυγούστου) και θα αναλύσει τις συνέπειες της νίκης του συντρόφου Μπιλάλ σε μια πιο περιεκτική ανακοίνωση.